Na een jarenlange zoektocht naar de perfecte opportuniteit om een eigen zaak te beginnen, belandde ik in 2006 aan het station van Lokeren. Op de benedenverdieping van een prachtig, statig herenhuis bevond zich restaurant "Vienna". Het was onmiddellijk duidelijk dat mits een ferme dosis 'TLC ' (tender love and care) dit pand gestalte kon geven aan mijn droom. Na mijn hotelopleiding in "Ter Groene Poorte" in Brugge succesvol te hebben afgerond, onderging ik mijn keukendoop in "Villa Lorraine" te Brussel. Verdere liefde voor het vak kreeg ik ingelepeld bij "Maison Du Boeuf" in Hilton Brussel, Cas Spijkers (Nederland) en "Chez Michel" in Groot-Bijgaarden. Na enkele jaren als chef gewerkt te hebben, wou ik de touwtjes zelf in handen nemen. In 2013 is mijn partner Connie Eeckman mee in de zaak gestapt waardoor we de perfecte balans hebben gevonden om samen de zaak te runnen.Vanaf heden kan u ook terecht in onze Bed & Breakfast "Vienna" . Connie en Bernard
restaurant.openingHours.weekDays.1 | restaurant.openingHours.closed |
restaurant.openingHours.weekDays.2 | 12:00 - 14:0018:30 - 21:00 |
restaurant.openingHours.weekDays.3 | 18:30 - 21:00 |
restaurant.openingHours.weekDays.4 | 12:00 - 14:0018:30 - 21:00 |
restaurant.openingHours.weekDays.5 | 12:00 - 14:0018:30 - 21:00 |
restaurant.openingHours.weekDays.6 | 18:30 - 21:00 |
restaurant.openingHours.weekDays.7 | restaurant.openingHours.closed |